info[at]accountable.ro

+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468

Aleea Emil Botta nr. 1, sector 3, București

Ce spun clienţii noştri

Ați fost prompți și proactivi în legătură cu toate solicitările noastre, ceea ce este cel mai important din punctul meu de vedere. Succes!

Andrei Stoica

www.roasig.ro

Cei de la Accountable vorbesc contabilitatea pe limba mea. Înțelegând mai bine lucrurile, agenția noastră a devenit mai profitabilă.

Andreea Zodie

Bye Bye Travel

Echipa Accountable m-a consiliat de fiecare dată foarte bine. Am avut toate informațiile și mi-a fost ușor să iau orice decizie. E mare lucru!

Alexandru Alexuc

Roomxcape

Sunteți grozavi! Eu, de când lucrez cu voi, chiar stau liniștită cu privire la obligațiile firmei mele în relația cu statul. Mulțumesc!

Georgiana Manu

AIDA Intermed Asig SRL

Mă cunosc de mult cu cei de la Accountable. Pentru mine, evoluția lor a fost o confirmare a ceea ce știam deja: sunt serioși, responsabili și disponibili. Le multumesc și pe această cale!

Adrian Bunea

Inter Techexpert Holding

Relația dintre noi și ACCOUNTABLE, care se ocupă de firmele din grupul nostru, poate fi descrisă ca fiind bazată pe profesionalism, calitate și seriozitate. Este deja și o relație de durată, având ani de zile de când colaborăm.

Cristian Naftailă

Framsteg Group

Până să mă dedic 100% firmei mele am fost colegă cu cei de la Accountable. Acum suntem clienții dar și furnizorii lor. Pot spune, cu informații din interior :-), că sunt niste oameni deosebiți, o echipă frumoasă și care își asumă tot ceea ce fac!”

Adina Ciorăneanu

Hohenblau