info[at]accountable.ro

+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468

Aleea Emil Botta nr. 1, sector 3, București

Despre

Suntem o echipă de profesioniști și credem în construirea un “ghişeu unic”, disponibil pentru clienți, astfel încât aceștia să își poată concentra eforturile spre construirea şi consolidarea propriilor afaceri. Facem acest lucru încă din 2009 și am adunat în jurul nostru un grup de oameni dedicați și competenți. Suntem preocupați să fim în pas cu cele mai noi tehnologii de comunicare și procesare a informațiilor astfel încât să creștem constant calitatea și rapiditatea serviciilor noastre. Valorile în care credem și care ne definesc sunt enumerate mai jos:

Responsabilitate

Responsabilitatea și asumarea răspunderii sunt esența „Accountable”. Suntem responsabili cu privire la sarcinile asumate și răspundem de rezultatele obținute.

Competență

Alocăm constant timp pentru studiu și abordăm cu minuțiozitate cele mai grele sarcini. Cunoaștem în detaliu legislația și practica din domeniu.

Disponibilitate

Am pus la punct sisteme și proceduri care ne permit să fim mereu disponibili pentru clienții noștri și să rezolvăm rapid și în termen orice solicitare.

Actualitate

Ne preocupăm permanent să folosim cele mai noi proceduri, resurse hardware și software pentru livrarea serviciilor noastre și comunicarea cu clienții.

Empatie

Intrăm în realitatea fiecărui client și ne punem în locul lui înainte de orice. Punem întrebări și încercăm să înțelegem înainte de a propune soluții.

Prietenie

În interiorul echipei și în relația cu clienții suntem prieteni, dorim să ne simțim bine la muncă și să transmitem acest lucru tuturor celor cu care interacționăm.