info[at]accountable.ro

+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468

Aleea Emil Botta nr. 1, sector 3, București

Expert contabil în sector 3, București și Ilfov

Expertiză contabilă extra-judiciară

Firma de contabilitate Accountable: Servicii expert contabil, expertiza contabila

Experții noștri contabili oferă servicii de contabilitate pentru societăți comerciale, persoane fizice autorizate, organizații non-

guvernamentale, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale ce au cu precădere sediul în orice sector din București și în județul Ilfov.

Ne găsiți în sectorul 3, pe Aleea Emil Botta nr. 1, într-o locație centrală și accesibilă.

Societățile cu răspundere limitată, persoanele fizice autorizate,  întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, organizațiile non-guvernamentale care ne sunt clienți la serviciile de expertiză contabilă activează în domenii de activitate foarte variate, producție, transport, construcții, servicii și comerț.

Ca și politică de preț, suntem o echipă de experți contabili care își construiește tarifele în funcție de volumul lucrărilor, complexitatea lucrărilor și modul de colaborare cu clienții.

Pentru a primi o cotație de preț pentru serviciile de expert contabil vă invităm să folosiți formularul de mai jos. În maxim 24 de ore, zile lucrătoare, veți fi contactat de către un membru al echipei noastre și veți primi informațiile solicitate.

Cerere ofertă de preț servicii contabilitate și expert contabil