info[at]accountable.ro

+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468

Aleea Emil Botta nr. 1, sector 3, București

Înființare firmă – SRL, PFA, II, IF (înmatriculare) la
Registrul Comerțului din orice județ

Înființări de firme și înmatriculări la Registrul Comerțului

infiintare firma, srl, pfa infiintare srl, infiintare pfa inmatriculare firma inmatriculare pfa, srl, ii, if bucuresti sector 3 ilfovServiciul nostru de înființare firmă și înmatriculări este centrat pe următoarele forme de înregistrare: persoană fizică autorizată (PFA), întreprindere individuală (II), întreprindere familială (IF), societate cu răspundere limitată (SRL) sau organizație non-guvernamentală (ONG).

Serviciul este disponibil pentru realizarea de înmatriculări în orice județ al țării mulțumită comunicării online și folosirii semnăturii electronice.

Clienții beneficiază de consultanță cu privire la cea mai adecvată formă de înregistrare, evită deplasările și drumurile inutile și cozile de la birourile Oficiului Național al Registrului Comerțului.

Suntem localizați în centrul Bucureștiului, în sectorul 3 pe Aleea Emil Botta nr. 1, la o adresă ușor accesibilă la orice oră din zi. Lucrările pentru clienții noștri se pot realiza însă și fără vizită la sediu, folosindu-ne de tehnologiile moderne de comunicare, curier și semnătură electronică.

Pentru o cotație de preț, vă rugăm folosiți formularul de mai jos și veți primi un răspuns în maxim 24 de ore.

Cerere ofertă de preț servicii înființare firmă (înmatriculare) la Registrul Comerțului