info[at]accountable.ro

+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468

Aleea Emil Botta nr. 1, sector 3, București

Modificare firmă – SRL, PFA, II, IF (mențiune)
la Registrul Comerțului din orice județ

Modificări de firme și mențiuni la Registrul Comerțului

modificare firma schimbare sediu, schimbare administrator, infiintare punct de lucru, radiere punct de lucru, autorizare activitati la sediu, terti, punct de lucru, prelungire sediu, administrator, suspendare firma mentiuni firma bucuresti sector 3 ilfov

Serviciul nostru de modificare firmă și mențiuni este centrat pe următoarele forme de înregistrare: persoană fizică autorizată (PFA), întreprindere individuală (II), întreprindere familială (IF), societate cu răspundere limitată (SRL) sau organizație non-guvernamentală (ONG).

Serviciul este disponibil pentru realizarea de mențiuni în orice județ al țării mulțumită comunicării online și folosirii semnăturii electronice.

Clienții beneficiază de consultanță cu privire la cea mai rapidă și mai economică variantă de implementare a modificărilor, evită deplasările și drumurile inutile și cozile de la birourile Oficiului Național al Registrului Comerțului.

Suntem localizați în centrul Bucureștiului, în sectorul 3 pe Aleea Emil Botta nr. 1, la o adresă ușor accesibilă la orice oră din zi. Lucrările pentru clienții noștri se pot realiza însă și fără vizită la sediu, folosindu-ne de tehnologiile moderne de comunicare, curier și semnătură electronică.

Pentru o cotație de preț, vă rugăm folosiți formularul de mai jos și veți primi un răspuns în maxim 24 de ore.

Cerere ofertă de preț servicii modificare firmă (mențiune) la Registrul Comerțului