info[at]accountable.ro

+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468

Aleea Emil Botta nr. 1, sector 3, București

Administrare personal, relații de muncă
în sector 3, București și Ilfov

Administrare personal, întocmire și transmitere REVISAL / REGES

Administrare Personal, resurse umane servicii resurse umane relatii de munca bucuresti sector 3 ilfov

Ne ocupăm de relațiile de muncă existente în societăți comerciale, persoane fizice autorizate, organizații non-guvernamentale, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale ce au cu precădere sediul în orice sector din București și în județul Ilfov.

Suntem localizați în sectorul 3, pe Aleea Emil Botta nr. 1, la o adresă centrală și accesibilă. Administrăm personalul și întocmim documentația specifică pentru relații de muncă în domenii de activitate foarte variate, producție, transport, construcții, servicii și comerț.

Ca și politică de preț, suntem o societate de administrare de personal care își construiește tarifele în funcție de numărul de angajați, numărul de funcții existente în statul de salarii, complexitatea lucrărilor (existența diurnelor, bonurilor de masă, conflicte de muncă etc) și ușurința de colaborare cu clientul.

Pentru a primi o cotație de preț pentru serviciile noastre administrare de personal și relații de muncă vă invităm să folosiți formularul de mai jos. În maxim 24 de ore, zile lucrătoare, veți fi contactat de către un membru al echipei noastre și veți primi informațiile solicitate.

Cerere ofertă de preț de preț servicii administrare personal - relații de muncă