info[at]accountable.ro

+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468

Aleea Emil Botta nr. 1, sector 3, București

Servicii

Firma de contabilitate Accountable: Servicii de inmatriculare Registrul Comertului

Firmă de contabilitate

De la operarea documentelor de contabilitate primară și până la generarea situațiilor contabile finale, suntem o firmă de contabilitate permanent preocupată să înțeleagă cifrele din documente și să elaboreze recomandări pentru clienți care să-i ajute să fie mai profitabili respectând în același timp obligațiile legale și fiscale.

Expert contabil

Viza noastră de expert contabil este garanția unei lucrări bine făcută, fundamentată și obiectivă. Înțelegem importanța și efectele unei expertize contabile și suntem responsabili și răspunzători cu privire la realizarea ei.

Firma de contabilitate Accountable: Servicii expert contabil
Accountable: Servicii de resurse umane, administrare personal si salarizare

Administrare personal, relații de muncă

Considerăm că transpunerea corectă a relațiilor de muncă în registrele și documentele specificate de lege este foarte importantă pentru fiecare angajat și angajator astfel încât sa fie eliminată orice posibilitate de nemulțumire și neînțelegere între părți și să se respecte toate prevederile legale.

Servicii salarizare, payroll

În lumina preocupării permanente de optimizare fiscală a tuturor angajatorilor, calculul salarial a devenit foarte complex datorită multiplelor opțiuni pe care angajatorii încearcă să le acceseze: tichete, diurne, convenții civile etc. În afară de acest aspect, există și alte avantaje ale externalizării calculului salarial cum ar fi confidențialitatea și economia de costuri.

Firma de contabilitate Accountable: Servicii expert contabil

Înființare firmă – SRL, PFA, II, IF

Acest proces presupune alegerea din multiple opțiuni, timp investit si multe formulare. Serviciul nostru de înmatriculări oferă informații despre toate opțiunile aflate la dispoziția întreprinzătorului, un proces lin si rapid dar si evitarea deplasarilor inutile. Serviciu disponibil în orice județ al țării prin comunicare online.

Modificare firmă – SRL, PFA, II, IF

Unele mențiuni pot fi banale dar cele mai multe sunt dificile și necesită timp și efort de completare și depunere a unor formulare complicate. Serviciul nostru de mențiuni vă scutește de acest efort și veți beneficia de un proces lin si rapid și veți evita deplasările inutile. Serviciu disponibil în orice județ al țării prin comunicare online.

Firma de contabilitate Accountable: servicii de mentiuni la Registrul Comertului
Firma de contabilitate Accountable: Servicii inregistrare registrul comertului: infiintari, mentiuni, radieri

Radiere firmă – SRL, PFA, II, IF

Decizia unei radieri se ia cu dificultate și cu regret dar odată ajunși în punctul acesta este bine să ne asigurăm că procesul se face complet și corect și nu rămân lucruri nefinalizate. Serviciul nostru de radieri acoperă complet toate nevoile clienților, având acces la toți specialiștii care ar putea fi implicați: avocat, expert contabil, jurist, lichidator. Serviciu disponibil în orice județ al țării prin comunicare online.