info[at]accountable.ro
+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468
Aleea Emil Botta nr. 1, sector 3, București

Ce spun clienţii noştri

LogoFramstegGroup“Relația dintre noi și ACCOUNTABLE, care se ocupă de firmele din grupul nostru, poate fi descrisă ca fiind bazată pe profesionalism, calitate și seriozitate.
Este deja și o relație de durată, având ani de zile de când colaborăm.”

Cristian Naftailă, www.servicii-profi.ro; Framsteg Group

siglaroasig“Ați fost prompți și proactivi în legătură cu toate solicitările noastre, ceea ce este cel mai important din punctul meu de vedere. Succes!”

Andrei Stoica, www.roasig.ro

byetravel“Cei de la Accountable vorbesc contabilitatea pe limba mea. Înțelegând mai bine lucrurile, agenția noastră a devenit mai profitabilă.”

Andreea Zodie, Bye Bye Travel

roomxcape“Echipa Accountable m-a consiliat de fiecare dată foarte bine. Am avut toate informațiile și mi-a fost ușor să iau orice decizie. E mare lucru!”

Alexandru Alexuc, Roomxcape

“Sunteți grozavi! Eu, de când lucrez cu voi, chiar stau liniștită cu privire la obligațiile firmei mele în relația cu statul. Mulțumesc!”

Georgiana Manu, AIDA Intermed Asig SRL

“Mă cunosc de mult cu cei de la Accountable. Pentru mine, evoluția lor a fost o confirmare a ceea ce știam deja: sunt serioși, responsabili și disponibili. Le multumesc și pe această cale!”

Adrian Bunea, Inter Techexpert Holding

logo“Până să mă dedic 100% firmei mele am fost colegă cu cei de la Accountable. Acum suntem clienții dar și furnizorii lor. Pot spune, cu informații din interior :-), că sunt niste oameni deosebiți, o echipă frumoasă și care își asumă tot ceea ce fac!”

Adina Ciorăneanu, Hohenblau
2009
ANUL LANSĂRII
350
CLIENȚI MULȚUMIȚI DE-A LUNGUL TIMPULUI
6000
ORE PETRECUTE LA AUTORITĂȚI
10
10 MIL. EURO CIFRA DE AFACERI GESTIONATĂ ÎN PREZENT