info[at]accountable.ro

+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468

Aleea Emil Botta nr. 1, sector 3, București

#WeAreAccountable

Proceduri, pași, taxe, documente, legi, modificări, condiții...

Ghiseul.ro – modalitate modernă, rapidă și sigură de plată a taxelor locale si amenzilor

Taxele şi impozitele locale se plătesc prin mai multe modalităţi: poţi achita prin mandat poştal, cu numerar la casierie, prin ordin de plată, prin internet banking, cu cardul bancar, dar şi direct pe site-ul ghiseul.ro.

Ghiseul.ro. este o modalitate modernă de plata a taxelor, impozitelor locale și amenzilor care vine in sprijinul contribuabililor pentru a evita cozile interminabile la ghisee.
Este Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar. Acesta permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul National pentru Managementul Soietatii Informationale, a obligatiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la inalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare. Credentialele (user si parola) pentru plata prin card bancar se imnaneaza personal la oricare din sediile Directiilor de Taxe si Impozite Locale. Emiterea credentialului va fi efectuata dupa completarea unei cereri de alocare de credential, insotita de copia cartii de identitate a solicitantului, respectiv dupa crearea rolului unic nominal.

Plata online amenzi, taxe si impozite locale la ghiseul.roRolul unic nominal este fisa unica a contribuabilului care contine elemente de identificare precum si creantele bugetare ale acestuia la nivelul unitatii adminstrativ teritoriale (sector al Municipiului Bucuresti).
Avantajele platii cu cardul pe ghiseul.ro sunt urmatoarele:
-confort, rapiditate, posibilitatea achitarii taxelor si impozitelor locale oricand si de oriunde;
-siguranta asigurata de un site securizat la inalte standarde privind tranzactiile cu cardul pe internet;
-comision zero pentru platile efectuate online cu cardul;
-posibilitatea platii impozitelor si taxelor locale pentru toate proprietatile detinute pe teritoriul Romaniei, cu conditia inrolarii in sistem a primariei unitatii administrative teritoriale pe teritoriul careia se situeaza proprietatea.
In ghiseul.ro un contribuabil isi poate vedea obligatiile de plata si proprietatile pentru care are obligatii de plata si isi poate plati, total sau partial, taxele si impozitele locale precum si amenzile existente.

Articole populare

Categorii