info[at]accountable.ro
+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468
Bd. Unirii 64, sector 3, București

Salarizare și payroll în
sector 3, București și Ilfov

Salarizare - payroll - calcul salarii - state salarii - D112

servicii salarizare payroll intocmire state salarii bucuresti sector 3 ilfov

Calculăm salarii, întocmim state de salarii și transmitem declarația unică D112 pentru societăți comerciale, persoane fizice autorizate, organizații non-guvernamentale, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale care au sediul social în București, orice sector, și în județul Ilfov.

Suntem situați în sectorul 3, pe Bulevardul Unirii la numărul 64, într-o locație aproape de centru și foarte accesibilă. Serviciile de payroll sunt adresate tuturor entităților din domenii de activitate foarte variate, producție, transport, construcții, servicii și comerț.

Ca și politică de preț, suntem un prestator de servicii de salarizare și payroll care își construiește tarifele în funcție de numărul de angajați, numărul de funcții existente în statul de salarii, complexitatea lucrărilor (existența diurnelor, bonurilor de masă, fluctuație de personal etc) și ușurința de colaborare cu clientul.

Pentru a primi o cotație de preț pentru serviciile noastre de calcul salarial și întocmire state de salarii vă invităm să folosiți formularul de mai jos. În maxim 24 de ore, zile lucrătoare, veți fi contactat de către un membru al echipei noastre și veți primi informațiile solicitate.

Cerere ofertă de preț servicii salarizare și payroll

Pe scurt despre noi:
Servicii oferite:
Salarizare, paroll, calcul salarii, state salarii, D112
Numele furnizorului:
Accountable HR and Payroll,
Zona deservită:
Sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6, Bucuresti, Ilfov
Descriere:
Oferim servicii de salarizare și payroll. Aflați tarife și prețuri solicitând oferta pe site sau prin telefon. Clienții vizați sunt SRL, PFA, II, IF și ONG din toate domeniile de activitate: servicii, comerț, transport, producție, construcții. Ne găsiți în Bd. Unirii 64, sectorul 3, București, 0757.228.760, www.accountable.ro