info[at]accountable.ro
+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468
Bd. Unirii 64, sector 3, București

Radiere firmă – SRL, PFA, II, IF – (dizolvare și lichidare)
la Registrul Comerțului din orice județ

Închideri de firmă și radieri la Registrul Comerțului

radiere firma, srl, pfa inchidere firma, dizolvare si lichidare societate, srl, radiere ii, if bucuresti sector 3 ilfov

Serviciul nostru de închidere firmă și radieri este centrat pe următoarele forme de înregistrare: persoană fizică autorizată (PFA), întreprindere individuală (II), întreprindere familială (IF), societate cu răspundere limitată (SRL) sau organizație non-guvernamentală (ONG).

Serviciul este disponibil pentru realizarea de radieri (dizolvare și lichidare) în orice județ al țării mulțumită comunicării online și folosirii semnăturii electronice.

Clienții beneficiază de consultanță cu privire la opțiunile disponibile și implicațiile procesului, evită deplasările și drumurile inutile și cozile de la birourile Oficiului Național al Registrului Comerțului.

Suntem localizați în centrul Bucureștiului, în sectorul 3 pe Bulevardul Unirii la numărul 64, la o adresă ușor accesibilă la orice oră din zi. Lucrările pentru clienții noștri se pot realiza însă și fără vizită la sediu, folosindu-ne de tehnologiile moderne de comunicare, curier și semnătură electronică.

Pentru o cotație de preț, vă rugăm folosiți formularul de mai jos și veți primi un răspuns în maxim 24 de ore.

Cerere ofertă de preț servicii radiere firmă la Registrul Comerțului

Pe scurt despre noi:
Servicii oferite:
Radiere (dizolvare și lichidare) firmă, închidere firmă
Numele furnizorului:
Accountable Registrations,
Zona deservită:
România, orice județ
Descriere:
Radieri de SRL, PFA, II, IF, asociații și fundații la Oficiul Național Registrul Comerțului și judecătorii. Dizolvare și lichidare cu și fără numire lichidator. Aflați tarife și prețuri solicitând oferta pe site sau prin telefon. Ne găsiți în Bd. Unirii 64, sectorul 3, București, 0757.228.760, www.accountable.ro