info[at]accountable.ro
+40.757.228.760; +40.771.307.608; +40.762.836.468
Bd. Unirii 64, sector 3, București

Expert contabil în sector 3,
București și Ilfov

Expertiză contabilă extra-judiciară

expert contabil servicii expertiza contabila expertiza contabila bucuresti sector 3 ilfov
Experții noștri contabili oferă servicii de contabilitate pentru societăți comerciale, persoane fizice autorizate, organizații non-guvernamentale, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale ce au cu precădere sediul în orice sector din București și în județul Ilfov.

Ne găsiți în sectorul 3, pe Bulevardul Unirii la numărul 64, într-o locație centrală și accesibilă.

Societățile cu răspundere limitată, persoanele fizice autorizate,  întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, organizațiile non-guvernamentale care ne sunt clienți la serviciile de expertiză contabilă activează în domenii de activitate foarte variate, producție, transport, construcții, servicii și comerț.

Ca și politică de preț, suntem o echipă de experți contabili care își construiește tarifele în funcție de volumul lucrărilor, complexitatea lucrărilor și modul de colaborare cu clienții.

Pentru a primi o cotație de preț pentru serviciile de expert contabil vă invităm să folosiți formularul de mai jos. În maxim 24 de ore, zile lucrătoare, veți fi contactat de către un membru al echipei noastre și veți primi informațiile solicitate.

Cerere ofertă de preț servicii contabilitate și expert contabil

Pe scurt despre noi:
Servicii oferite:
Expert contabil
Zona deservită:
Sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6, Bucuresti, Ilfov
Descriere:
Oferim servicii de expert contabil. Aflați tarife și prețuri solicitând oferta pe site sau prin telefon. Clienții vizați sunt SRL, PFA, II, IF și ONG din toate domeniile de activitate: servicii, comerț, transport, producție, construcții. Ne găsiți în Bd. Unirii 64, sectorul 3, București, 0757.228.760, www.accountable.ro